HYVÄN MIELEN MÖKKI

Hyvän Mielen mökki on yhdistysten ja järjestöjen oma mökki Joulutorilla, jossa yhdistysten on mahdollista Joulutorin ajan harjoittaa omaa Joulunajan hyväntekeväisyyttä sekä varainkeruuta.

Tutustu Hyvän Mielen mökin toimijoihin!

LIONS CLUB LAPPEENRANTA

9.12.2018

Lionstoiminta on lionsklubin muodostamassa yhteisössä tehtävää vapaaehtoistyötä omalla paikkakunnalla ja yhdessä muiden lionsklubien kanssa kotimaassa ja koko maailmassa. Vapaaehtoistyön lisäksi lionsklubit kehittävät jäseniään tarjoamalla jäsenilleen koulutusta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia muihin klubeihin niin kotimaassa kuin maailmallakin.

https://www.e-clubhouse.org/sites/lappeenranta/

HOPE RY

16.12.2018

Tule auttajaksi Hopen joulukeräysten kautta.

Hopen asiakasperheet ovat aivan tavallisia lapsiperheitä, joilla ei ole mahdollisuutta järjestää lapsilleen sellaista joulua kuin he itse haluaisivat. Näissä kodeissa jääkaappi ei ole täynnä ruokaa eikä kuusen alla ole lahjoja.

Joulutorilla 16.12. Hopen Lahjapuu-keräys. .

https://hopeyhdistys.fi

SUOMEN LUONNONSUOJELULIITTO

21.12.-22.12.2018

Suomen luonnonsuojeluliitto Etelä-Karjala tulee myymään luontoaiheisia
tuotteita torille 21.-22.12.
Myynnissä esimerkiksi norppapyyhkeitä ja muita norppa-aiheisia
tuotteita, Luonnonkalentereita, linnunpönttöjä ja pehmoleluja.

https://www.sll.fi/etela-karjala/

ETELÄ-KARJALAN NÄKÖVAMMAISET RY

11.12.2018

Etelä-Karjalan Näkövammaiset ry järjestää jäsenilleen kerhoja, vertaistukitoimintaa, virkistystä, neuvontaa ja ohjausta sekä kuvailutulkattuja taidenäyttely- ja museokäyntejä.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia alueellaan asuvien näkövammaisten yhdyssiteenä pyrkien edistämään heidän sosiaalista tasa-arvoaan sekä henkisiä ja fyysisiä harrastusmahdollisuuksiaan.

https://www.kasun.fi/etela-karjalan-nakovammaiset

LAPPEENRANNAN SOTILASKOTI YHDISTYS

13.12.-14.12.2018

LAPPEENRANNAN 

ELÄINSUOJELUYHDISTYS RY (LSEY)

15.12.-16.12.2018

Luottamuksella - Sydämellä - Eläinten puolesta - Yhdessä.

Lappeenrannan Seudun Eläinsuojeluyhdistys r.y.:n tarkoituksena on edistää eläinsuojelua ja suojella eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla kärsimykseltä, kivulta ja tuskalta sekä edistää eläinten hyvinvointia ja hyvää kohtelua. Yhdistyksemme tärkein työmuoto on auttaa huostaanotettuja ja muita kodittomia eläimiä löytämään uudet hyvät kodit. Muita toimintamuotojamme ovat mm. varainhankinta, leikkaus-, sirutus-, rokotus- ja muiden tapahtumien järjestäminen, eläinsuojeluneuvonta ja eläinkodin toiminta. Yhdistyksemme toimii Kaakkois-Suomen alueella ja sen kotipaikka on Lappeenranta.

https://lappeenranta.sey.fi

LAPPEENRANNAN 

MIELENTERVEYSSEURA RY

20.12.2018

Lappeenrannan Mielenterveysseura tukee eteläkarjalaisten mielenterveyttä ja henkistä hyvinvointia järjestämällä erilaisia tapahtumia, kouluttamalla vapaaehtoisia ja ylläpitämällä Saimaan Kriisikeskusta. Lappeenrannan Mielenterveysseura on Suomen Mielenterveysseuran paikallisyhdistys. 

https://www.mielenterveysseurat.fi/lappeenranta/