KAUPPIAAT VALMIINA JOULUTORIN HULINAAN

21.11.2019

Lappeenrannan Joulutorin kauppiaat  kokoontuivat Lappeenrannan kaupungintalolle torstaina 21.11.2019. Paikalla nähtiin Joulutorin tuttuja kasvoja vuosien takaa sekä kokonaan uusia tuttavuuksia. Kaikki kauppiaat odottavat innolla Joulutorin avautumista!

Käsinveistettyjä kynttilöitä Hollolasta

Carved Candlesin Nataliia Andriichuk on ensimmäistä vuotta mukana Lappeenrannan Joulutorilla, hän odottaa innolla avaus päivää. Natalia tulee Lappeenrantaan Joulutorin ajaksi Hollolasta.

- On todella kiva päästä myymään tuotteitani Lappeenrannan Joulutorille ja odotan paljon uusia asiakkaita. Joulu on paras ajankohta myydä tuotteitani, kertoo Nataliia.

Carved Candles valmistaa käsintehtyjä veistettyjä kynttilöitä, ne ovat tunnelmallinen lisä kodin joulun sisustukseen tai ihana lahja lähimmäiselle.

Konkareita Kauppahallissa ja Joulutorilla

Miun Pikku Puodin Heli Nippala osallistuu jo viidettä kertaa Lappeenrannan Joulutorille. Miun Pikku Puoti toimii joulun aikaan sekä Kauppahallissa, että Joulutorilla. Puodin vahvuutena on tunnetusti monipuolinen paikallinen osaaminen ja asiakaspalvelu.

- Odotan Joulutorilta paljon myyntiä ja iloista meininkiä. Joulutorilla on hyvä henki kauppiaiden kesken, kertoo Heli Nippala.

Miun Pikku Puodin joulumökistä löytyy tänä vuonna sisustustavaroita, glögiä ja paikallisia jauhoja.

Tuotteiden valmistus ja myyntipaikkojen suunnittelu on loppusuoralla, joten kauppiaat alkavat olla valmiita Joulutorin hulinaan. He ehtivät valmistautumaan kuitenkin vielä hetken, sillä Joulutori aukeaa 7.12. klo 11.

Kaikkiin joulutorikauppiaisiin voit tutustua täältä!