JOULUISIA MUSIIKKIESITYKSIÄ - SUNNUNTAINA JOULUPUUROA

09.12.2019

Lappeenrannan Joulutorilla on tarjolla jouluista musiikkia pitkin viikkoa. Kimpisen koululaisten jouluisista musiikkiesityksistä pääsee nauttimaan arkisin klo 14. Pirjan jouluisat äänimaljat soivat puolestaan tiistaina, torstaina ja lauantaina klo 14.30.

Marianaukiolla kuullaan myös kauneimpia joululauluja, kun Lappeenrannan seurakunnan nuoret esiintyvät perjantaina 13.12. klo 16.

Lauantaina Joulutorilla on luvassa Kultsu FC:n ja K-Supermarket Rakuunan Kinkkubingo. Bingokone pyörähtää käyntiin lauantaina klo 12, ja lippuja voi ostaa paikan päältä Kultsun teltasta Joulutorilta klo 11 alkaen.

Lehmus Roasteryn glögibaari puolestaan tarjoilee Hienostoglögiä keskiviikosta sunnuntaihin Joulutorin aukioloaikoina aina viimeiseen päivään saakka.

SaiPa ja Lappeenrannan Energia tempaisevat hyväntekeväisyyden nimissä

SaiPa ja Lappeenrannan Energia ovat hyväntekeväisyyden asialla sunnuntaina 15.12.

SaiPan avainpelaajat tarttuvat puurokauhan varteen ja jakavat 150 ensimmäiselle puuroannoksen klo 13 alkaen Joulutorilla. Puuroa jakamassa tänä vuonna ovat Joni Nikko, Santeri Virtanen, Tomi Iso-Mustajärvi, Mario Grman sekä SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen.

Lappeenrannan Energia lahjoittaa tänäkin vuonna jokaisesta syödystä puuroannoksesta kaksi euroa vähävaraisten perheiden lasten joululahjojen hankintaan Lappeenrannan seurakuntayhtymän diakoniatyön välityksellä.

Hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään Joulutorilla jo viidettä kertaa.

Lappeenrannan Joulutori on avoinna aina 22.12. saakka arkisin klo 11-18 ja viikonloppuisin klo 11-17. Tarkkaan ohjelmaan ja Joulutorin myyjiin voi tutustua Joulutorin verkkosivustolla.

Kuva: SaiPan ja Lappeenrannan Energian Hyväntekeväisyyspuuro-tempaus 2018.