JOULUTORIN 2019 KAUPPIASHAKU NYT KÄYNNISSÄ!

10.06.2019

Tule mukaan tuomaan iloa ja jouluntunnelmaa Lappeenrantaan joulun aikaan! 

Lappeenrannan kaupunki järjestää Lappeenrannan Joulutorin tänä vuonna kolmannen kerran Lappeenrannan kaupungin keskustaan, Marianaukiolle, 7.-22.12. Tänäkin vuonna Joulutorille rakentuu tunnelmallinen alue, jossa kauppiaat myyvät tuotteitaan pienistä punaisista mökeistä.

Lappeenrannan Joulutori tavoitti viime vuonna yli 30.000 paikallista, kotimaista sekä ulkomaalaista vierailijaa. Joulutori on Lappeenrannan joulun ajan suurin tapahtuma, jonka vierailijoille tarjotaan aitoja hyvin tehtyjä tuotteita. Joulutorilta etsitään, joululahjojen sekä joulukoristeiden lisäksi joulunajan herkkuja ja herkuttelua. 

Joulutorin kauppiashaku on nyt käynnissä ja tämän vuoden kauppiaiksi etsitään laadukkaiden persoonallisten tai perinteisten käsitöiden valmistajia sekä joulunajan herkkujen sekä muiden elintarvikkeiden tuottajia, joiden tuotteet ovat kotimaisia tai  kotimaisista raaka-aineista tehtyjä.

Kauppiashaku on käynnissä syyskuun loppuun saakka ja hakea voi koko ajaksi 7.-22.12. (16 päivää) sekä lyhyemmäksi ajanjaksoksi 7.-14.12. tai 15.-22.12. (8 päivää). Ilmoittautuminen sekä osanottoehdot löytyvät ylävalikosta Kauppiashaku. Lisätietoja tapahtumasta saat täyttämällä yhteydenottolomakkeemme tai sähköpostitse info@lappeenrannanjoulutori.fi.

Hae mukaan kauppiaaksi!