MAATILAMÖKKI-KAUPPIAAT 2018

Maatilatuottajilla on tänä vuonna Joulutorilla oma mökki, jossa vaihtuvat maatilatuottajat myyvät omia tuotteitaan 7.12.-22.12. Katso alta mitä lähituottajasi voisi tuoda sinun joulupöytääsi ja tule noutamaan tuotteet Joulutorilta tai tilaa tuotteita suoraan tilalta ennen joulua!

V.JÄRVENPÄÄN PUUTARHA

7.12 / 15.12. / 22.12.2018

Jo vuonna 1913 tilan edellinen isäntä Eino Järvenpää aloitti marjabisneksen poimimalla metsämansikoita ja myymällä niitä laivoihin, jotka seilasivat tilan vieressä sijaitsevalla Saimaan kanavalla. Ensimmäiset puutarhamansikat istutettiin vuonna 1934 Nuijamaalle Räihän kylään. Vuonna 1941 istutettiin mansikkaa, vadelmaa ja omenapuita Kauniston tilalle Nuijamaalle, jossa nykyisin ovat talouskeskus, toimisto, kylmävarastot ja työntekijöiden majoitustilat. Tänä päivänä tuotantoa on kolmella eri tilalla 70 hehtaarin alalla Nuijamaalla ja Puralassa.

https://www.marjatomenat.fi

TUOMELAN TILA

20.-21.12.2018

Tuomelan Maatilatuote on vuonna 2011 perustettu pieni makeisten valmistukseen erikoistunut yritys Lappeenrannan Haapajärvellä. Makeisten lisäksi yritys pakkaa, jäädyttää ja myy Tuomelan Tilalla tuotettua ternimaitoa. Lisätuotteina  mehiläisvahasta itsevalmistetut kynttilät ja sytykelastut sekä itsekasvatetut ja kuivatetut mausteyrtit.

MAKUMARJA

15.-16.12.2018

Luomutila Makumarja tuo Lappeenrannan joulutorille:
luomumehuja, luomujääteetä, luomuglögejä, luomuhilloja ja
luomuhyytelöitä.
Kaikki luomutuotteemme ovat Suomessa käsintehtyjä.

https://makumarja.fi

SEPPÄLÄN LAMMASTILA

22.12.2018

Seppälän lammastilalla tuotetaan suomenlampaan karitsanlihaa eläinten hyvinvointiin panostaen. Tuotteistamme myös lampaistamme saatavan villan ja taljat monipuolisesti uniikkeiksi käsityötuotteiksi. Tilalla toimii myös myymälä, sekä tilausravintola. Lammasateriatapahtumia järjestämme lähes kuukaisittain.

ENNAKKOTILAUKSESTA HERKULLINEN LAMMASSAVUVIULU JOULUPÖYTÄÄN!

https://www.seppalanlammastila.fi

INNALANMÄEN TILA

17.-18.12.2018

Innalanmäen Tilan maatilamökistä löydät monenlaisia erinomaisia joululahjaideoita. Täytä herkkukori maukkailla highlandlihatuotteilla, paikallisilla leivonnaisilla ja itsetehdyillä hilloilla. Anna lämmittävä lahja pipon tai alpakanvillasukkien muodossa. Käsintehdyt sieniveitset ovat upea osoitus suomalaisista kädentaidoista ja arvostettu lahja. Tervetuloa jouluostoksille!

https://innalanmaki.fi